Skip to content

Carta

Menú diari de cuina tradicional i de mercat amb matèries primeres fresques i de primera qualitat per gaudir dels àpats com a casa

Menú del día

Primers (A escollir)

Amanida tèbia de Bolets i ceba confitada

Taten de carbassa i porro

Caneló de Pop XXL a la Gallega

Mongetes del ganxet a la Marinera

Navalles al vapor amb all i julivert

Musclos al vapor

Escamarlànets de costa saltejats (suplements 5€) 

Segons (A escollir)

Arròs amb Costella Ibèrica i Sèpia

Arròs de Peix i Marisc

Melós de vedella amb escamarlans

Sèpia de costa amb gambes

Costelles i mitjanes de Xai amb escalivada

Llom de Bacallà amb ceps i Parmesà

Entrecot Filetejat al Grill amb Patates Collonudes 

Suquet de Rap

Tall de turbo semi-salvatge a la brasa

Postres i Celler de casa

Menú del Vespre

Vine a gaudir els Divendres i Dissabtes al Vespre del Menú

Pel Divendres i Dissabte  VESPRE

Primers ( A escollir)

Assortit de Croquetes

Musclos a la Marinera

Tatin de carbassa i porro amb medalló de formatge de cabra

Bunyols de bacallà cassolans 

Gambes a l’Allet

Platillo de Pernil Ibéric

Escamarlanets saltejats

 

Pel Divendres i Dissabte  VESPRE

Segons (A escollir)

Turbo a la brasa

Saltejat de Botifarra ibèrica amb escalivada

Costelles i mitjanes de xai amb patates collonudes

Daus de Bacallà a la romana amb mel

Entrecot de vedella Filetejat amb patates collonudes

Sèpia de costa a la planxa amb bolets i gambes

Calamars a la Romana de «La Saleta»

Postres i Celler a Escollir

Vins

Selecció de Vins pensada per poder gaudir de bons vins a preus correctes

VINS RECOMENATS DEL NOSTRE CELLER

Vi Negre de la Casa

Vi Negre Griavolt D.O. Terra alta

Vi Negre Muga Criança D.O. Rioja

Vi Rosat Treintaitantos D.O Navarra

Vi Rosat Espiadimonis de D.O. Empordà

Vi Rosat Torres de Casta de D.O. Penedès

Vi blanc Vinya Sol D.O. Penedès

Vi Blanc Verdejo de D.O. Rueda

Menús cap de setmana

Vine a gaudir d’un bon àpat en cap de setmana 

MENÚ de dissabte migdia

 

Primers (A escollir)

Cassoleta de Monjetes del Ganxet a la Marinera

Espaguettis amb Salsa de Ceps i Carxofes

Carpaccio de Vaca Madurada amb Parmesá

Xató d’Escarola i Anxoves

Segons (A escollir)

Paella de Peix i Marisc

Sépia de Costa amb Gambes

Costelles i Mitjanes al grill

Entrecot de Vedella 300grs o 500grs

 Postres i Celler de casa

Celler Recomenat:

Vi Negre Protos Roble

Cava de la Casa

MENÚ de Diumenge

 

Primers (A escollir)

Cassoleta de Mongetes del Ganxet a la Marinera

Tartar d’Escalivada amb Ou Poché

Escaroles amb Romesco e Ibéric

Platillo d’Anxoves i Xips de Carxofes

Segons (A escollir)

Paella de Peix i Marisc

Entrecot de Vedella de 300grs.

Bacalla confitat amb salsa de Ceps

Costelles i Mitjanes al Grill

Tataki de Tonyna “La Saleta Restaurant”

Postres i Celler de casa

 Celler Recomenat:

Vi Negre PROTOS Roble

Vi Negre Rioja MUGA

CAVA Juve Camps Resev. Familia

CAVA de la Casa