Skip to content

AVÍS LEGAL 

Dades Identificatives

De conformitat amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE) i de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades Personals (LOPD ), s’informa als usuaris que www.lasaletarestaurant.cat és un domini d’internet titularitat de l’empresa indicada a continuació (d’ara endavant el titular), sent aquesta la titular dels continguts publicats a través del portal i la responsable del tractament de les dades recaptades a través d’aquesta.

Condicions generals d’accés

Mitjançant aquest avís legal s’informa als usuaris de les condicions generals, per a l’accés i consulta dels serveis que ofereix el web. El titular es reserva el dret de modificar sense previ avís.

L’accés i utilització d’aquests serveis, per part dels visitants o usuaris, suposa l’acceptació plena i sense reserves d’aquestes condicions generals.

Drets de Propietat Intel·lectual i Industrial

La totalitat d’aquest lloc web, incloent tots els seus elements, en especial programari, textos, imatges animades o no, continguts, marques, logotips són propietat privada i es troben protegides per les lleis sobre Propietat Intel·lectual i Industrial.
En cap concepte, l’accés al web implica una renúncia o cessió d’aquests drets, ni confereix cap dret d’utilització, reproducció, distribució, modificació o explotació, sense disposar del previ consentiment per escrit del titular.

Limitació de Responsabilitats

El titular declina qualsevol responsabilitat pels eventuals danys i perjudicis que puguin ocasionar a l’usuari, a causa de:

  • L’existència d’errors en l’accés al web, en el seu contingut o la falta d’actualització d’aquest,
    · La presència de virus, o d’altres elements en la web que puguin produir alteracions en el sistema informàtic de l’usuari
  • La falta de disponibilitat i / o continuïtat del portal o dels serveis que s’ofereixen en el mateix
  • Les transmissions d’informació a través d’internet no totalment segures.
  • Contingències en la transmissió d’informació, com pèrdua de dades o accessos no autoritzats.

Llei aplicable. Jurisdicció competent

Les condicions generals exposades en aquest escrit es regeixen per la legislació espanyola i se sotmeten a la jurisdicció que correspongui al titular.