Skip to content

Carta

Menú diari de cuina tradicional i de mercat amb matèries primeres fresques i de primera qualitat per gaudir dels àpats com a casa

Menú del día

Primers (A escollir)

Mousse de Gambes i Porros

Musclos a la Marinera

Macarrons a la Bolonyesa

Escalivada i Patata al Caliu

Amanida de Calçots i Romescu

Segons (A escollir)

Graellada de Carn

Pollastre Rostit

Bacalla confitat amb Parmesa i Tomaquet

Gambes de Costa a la Planxa

Fritada de Calamars i Varats

Postres i Celler de casa

Sugerències del Xef

Vine a gaudir els Divendres i Dissabtes al Vespre de les sugerències del Xef

Pel Divendres i Dissabte  VESPRE

SUGGERENCIES d’en Jordi

Per picá i compartir

Patatas Bravas/all i olí

Xips de Carxofes

Músculos de Roca al Vapor/ Marinera

Assortit de Croquetas casolanes (8 Unitats)

Platillo de Pernil Ibéric

Assortit d’Ibérics i Formatges

Calçots a la Brasa o Romana

Amanida de Formatge de Cabra amb Fruits secs

Gambetas de Costa a l’Allet

Pa de Coca amb Tomaquet

Pel Divendres i Dissabte  VESPRE

CARNS SELECCIONADES

Entrecot de Vedella Nacional de 250Grs

Entrecot de Vedella Nacional de 500Grs

Costelles i Mitjanes de Xai

PEIX I MARISC

Sèpia de Costa amb Gambes

Calamars a la Romana

Gambes de Llotja Mitjanes

Tataki de Tonyina a “La Saleta”

Vins

Selecció de Vins pensada per poder gaudir de bons vins a preus correctes

VINS RECOMENATS DEL NOSTRE CELLER

Vi Negre de la Casa

Vi Negre Griavolt D.O. Terra alta

Vi Negre Muga Criança D.O. Rioja

Vi Rosat Treintaitantos D.O Navarra

Vi Rosat Espiadimonis de D.O. Empordà

Vi Rosat Torres de Casta de D.O. Penedès

Vi blanc Vinya Sol D.O. Penedès

Vi Blanc Verdejo de D.O. Rueda

Menús cap de setmana

Vine a gaudir d’un bon àpat en cap de setmana 

MENÚ de dissabte migdia

 

Primers (A escollir)

Cassoleta de Monjetes del Ganxet a la Marinera

Espaguettis amb Salsa de Ceps i Carxofes

Carpaccio de Vaca Madurada amb Parmesá

Xató d’Escarola i Anxoves

Segons (A escollir)

Paella de Peix i Marisc

Sépia de Costa amb Gambes

Costelles i Mitjanes al grill

Entrecot de Vedella 300grs o 500grs

 Postres i Celler de casa

Celler Recomenat:

Vi Negre Protos Roble

Cava de la Casa

MENÚ de Diumenge

 

Primers (A escollir)

Cassoleta de Mongetes del Ganxet a la Marinera

Tartar d’Escalivada amb Ou Poché

Escaroles amb Romesco e Ibéric

Platillo d’Anxoves i Xips de Carxofes

Segons (A escollir)

Paella de Peix i Marisc

Entrecot de Vedella de 300grs.

Bacalla confitat amb salsa de Ceps

Costelles i Mitjanes al Grill

Tataki de Tonyna “La Saleta Restaurant”

Postres i Celler de casa

 Celler Recomenat:

Vi Negre PROTOS Roble

Vi Negre Rioja MUGA

CAVA Juve Camps Resev. Familia

CAVA de la Casa