Carta
Menú diari de cuina tradicional i de mercat amb matèries primeres fresques i de primera qualitat per gaudir dels àpats com a casa
Menú del día
Primers (A escollir)
Amanida tèbia de Bolets i ceba confitada
Taten de carbassa i porro
Caneló de Pop XXL a la Gallega
Mongetes del ganxet a la Marinera
Navalles al vapor amb all i julivert
Musclos al vapor
Escamarlànets de costa saltejats (suplements 5€)
Segons (A escollir)
Arròs amb Costella Ibèrica i Sèpia
Arròs de Peix i Marisc
Melós de vedella amb escamarlans
Sèpia de costa amb gambes
Costelles i mitjanes de Xai amb escalivada
Llom de Bacallà amb ceps i Parmesà
Entrecot Filetejat al Grill amb Patates Collonudes
Suquet de Rap
Tall de turbo semi-salvatge a la brasa
Postres i Celler de casa
Menú del Vespre
Vine a gaudir els Divendres i Dissabtes al Vespre del Menú
Pel Divendres i Dissabte VESPRE
Primers ( A escollir)
Assortit de Croquetes
Musclos a la Marinera
Tatin de carbassa i porro amb medalló de formatge de cabra
Bunyols de bacallà cassolans
Gambes a l’Allet
Platillo de Pernil Ibéric
Escamarlanets saltejats
Pel Divendres i Dissabte VESPRE
Segons (A escollir)
Turbo a la brasa
Saltejat de Botifarra ibèrica amb escalivada
Costelles i mitjanes de xai amb patates collonudes
Daus de Bacallà a la romana amb mel
Entrecot de vedella Filetejat amb patates collonudes
Sèpia de costa a la planxa amb bolets i gambes
Calamars a la Romana de «La Saleta»
Postres i Celler a Escollir
Vins
Selecció de Vins pensada per poder gaudir de bons vins a preus correctes
VINS RECOMENATS DEL NOSTRE CELLER
Vi Negre de la Casa
Vi Negre Griavolt D.O. Terra alta
Vi Negre Muga Criança D.O. Rioja
Vi Rosat Treintaitantos D.O Navarra
Vi Rosat Espiadimonis de D.O. Empordà
Vi Rosat Torres de Casta de D.O. Penedès
Vi blanc Vinya Sol D.O. Penedès
Vi Blanc Verdejo de D.O. Rueda
Menús cap de setmana
Vine a gaudir d’un bon àpat en cap de setmana
MENÚ de dissabte migdia
Primers (A escollir)
Cassoleta de Monjetes del Ganxet a la Marinera
Espaguettis amb Salsa de Ceps i Carxofes
Carpaccio de Vaca Madurada amb Parmesá
Xató d’Escarola i Anxoves
Segons (A escollir)
Paella de Peix i Marisc
Sépia de Costa amb Gambes
Costelles i Mitjanes al grill
Entrecot de Vedella 300grs o 500grs
Postres i Celler de casa
Celler Recomenat:
Vi Negre Protos Roble
Cava de la Casa
MENÚ de Diumenge
Primers (A escollir)
Cassoleta de Mongetes del Ganxet a la Marinera
Tartar d’Escalivada amb Ou Poché
Escaroles amb Romesco e Ibéric
Platillo d’Anxoves i Xips de Carxofes
Segons (A escollir)
Paella de Peix i Marisc
Entrecot de Vedella de 300grs.
Bacalla confitat amb salsa de Ceps
Costelles i Mitjanes al Grill
Tataki de Tonyna “La Saleta Restaurant”
Postres i Celler de casa
Celler Recomenat:
Vi Negre PROTOS Roble
Vi Negre Rioja MUGA
CAVA Juve Camps Resev. Familia
CAVA de la Casa